Ben je zwanger?

VAN HARTE GEFELICITEERD!
Eén van de dingen die je binnenkort gaat regelen is kraamzorg.

Kraamzorg van een zelfstandig kraamverzorgende is uniek!

Een zelfstandig kraamverzorgster

Maria met baby op de arm - Maria Burgers Kraamzorg

Een kraamverzorgster die jou straks, in je kraamweek, komt helpen. Een hele bijzondere tijd die ik kan invullen naar jullie persoonlijke wens. Ik wil er graag, samen met de verloskundigen en collega's aan bijdragen dat jouw kraamtijd een fijne, ontspannen en waardevolle tijd wordt.

Ervaren en flexibel

Maria met baby op de arm - Maria Burgers Kraamzorg

Als ervaren en flexibele kraamverzorgende werk ik veelal in de regio Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Mijdrecht. Ik werk als zelfstandig kraamverzorgende ook regelmatig in de grotere regio, lopend van Amsterdam tot Utrecht.

baby lacht naar je - Maria Burgers Kraamzorg

Vrije keuze voor kraamzorg

In tegenstelling tot wat veel mensen denken heb je de vrije keuze voor kraamzorg en dus de mogelijkheid te kiezen voor je eigen kraamverzorgende, vergoed door je eigen zorgverzekering!
Kraamzorg is bedoeld om moeder en kind een goede start te geven in een hele bijzondere levensfase.

baby met knuistje - Maria Burgers Kraamzorg

Persoonlijke begeleiding

Ik zal je persoonlijk begeleiden vanaf het moment dat je je aanmeldt.
Ruim voor de bevalling kom ik kennis maken met jou en je gezin en bespreek dan gelijk jullie wensen en persoonlijke omstandigheden. 

Gegarandeerd alle uren

babyzuigt op duim en kijkt je aan - Maria Burgers Kraamzorg

Je krijgt gegarandeerd alle uren waar je vanuit je basisverzekering recht op hebt (49 uur bij borstvoeding en 45 uur bij kunstvoeding). Indien noodzakelijk kan er verlengde kraamzorg worden aangevraagd voor een 9e en/of  10e dag.

Geen wisseling van kraamverzorgende

baby kijkt lachend omhoog - Maria Burgers Kraamzorg

In principe krijg je gedurende de gehele kraamperiode van 8-10 dagen geen wisseling van kraamverzorgende en dat is uniek!

Nieuwsgierig geworden?

Op deze site kun je informatie vinden over mij en mijn werkwijze. Lees in het menu onder referenties hoe andere gezinnen mijn kraamzorg hebben ervaren! Voor meer informatie mag je mij altijd mailen.

Ontdek de kracht van een zelfstandig kraamverzorgende!