Ben je zwanger?

VAN HARTE GEFELICITEERD!
Eén van de dingen die je binnenkort gaat regelen is kraamzorg.

Kraamzorg van een zelfstandig kraamverzorgende is uniek!

Een zelfstandig kraamverzorgster

Een kraamverzorgster die jou straks, in je kraamweek, komt helpen. Een hele bijzondere tijd die ik kan invullen naar jullie persoonlijke behoeften. Ik wil er graag, samen met de verloskundigen en collega's aan bijdragen dat jouw kraamtijd een fijne, ontspannen en waardevolle tijd wordt.

Ervaren en flexibel

Als ervaren en flexibele kraamverzorgster werk ik veelal in de regio Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Mijdrecht. Ik werk als zelfstandig kraamverzorgende ook regelmatig in de grotere regio, lopend van Amsterdam tot Utrecht.

Vrije keuze voor kraamzorg

In tegenstelling tot wat veel mensen denken heb je de vrije keuze voor kraamzorg en dus de mogelijkheid te kiezen voor je eigen kraamverzorgende.
Kraamzorg is bedoeld om moeder en kind een goede start te geven in een hele bijzondere levensfase.

Persoonlijke begeleiding

Zo'n 6 weken voor de uitgerekende datum vindt er een thuisintake (bij een eerste kindje) of telefonische intake plaats waarin ik uitleg wat de kraamzorg inhoudt en we bespreken je zwangerschap en jullie persoonlijke situatie. 

Hoeveel uren kraamzorg ?

Vanuit je basisverzekering heb je recht op 49 uur bij borstvoeding en 45 uur bij kunstvoeding. Indien noodzakelijk kan er verlengde kraamzorg worden aangevraagd voor een 9e en/of  10e dag.

Geen wisseling van kraamverzorgende

In principe krijg je gedurende de gehele kraamperiode van 8-10 dagen geen wisseling van kraamverzorgende en dat is uniek!

Nieuwsgierig geworden?

Op deze site kun je informatie vinden over mij en mijn werkwijze. Lees in het menu onder referenties hoe andere gezinnen mijn kraamzorg hebben ervaren! Voor meer informatie mag je mij altijd mailen.

Ontdek de kracht van een zelfstandig kraamverzorgende!